Nyinflyttad

Följ min blogg med Bloglovin

Nya tag i internet-eran. Jag kände att det var dags att samla litet vuxenpoäng med en egen domän på eget namn, plus att jag tröttnat på mitt gamla internet-hem. Passade på att uppdatera formen litet också, en kan ju inte kalla sig formgivare och leva med en oacceptabel spaltbredd som skulle få min f.d. typografilärare att huttra av skräck. Detta eviga letande på estetisk perfektion, det bästa och sämsta jag vet. Om jag skulle påstå att detta med säkerhet blir min sista digitala hemadress så skulle jag ljuga, jag har helt enkelt accepterat att jag tycker om att flytta runt, en bedrift det också kanske.

Det blir litet nytt stuk på innehållet. Mera formgivning och internetfynd, framför allt tänkte jag dela med mig av saker oftare. Struktur är svaret på allt i mitt liv så förhoppningsvis också på en aktiv blogg.

/ H.

Kommentarer