Happy New Year!


Gott nytt år vänner! Så här ser jag ut... skoja, såg jag ut förra veckan. Ja, det är sant, bilderna är ingen representation av mitt idag-jag, bara ljug!

Det går åt det bättre hållet jovars men alltför sakta som alltid, fyra dagar är fyra dagar för mycket. Vad som ännu imorse kunde kallas halsont från helfvetet har nu uppgraderats till halsont. Hur som haver sitter jag i transportmedel norrut, snart åter i Vasa. Men, bara tanken på att byta bort mina tights till pennkjol ger mig hjärtsnörp, så det blir ett nyår på soffan i år. Jag är alltför bekväm av mig för att låtsas som ingenting och snyta mig igenom tre rätter. Nej tack, ovärt, hellre smular jag hämtpizza på magen. Kvällens största plan är att orka ta sig över gatan på en kopp kaffe och ut på balkongen vid tolvslaget, låter hur bra som helst faktiskt.

Hoppas ni får fira som ni önskar! Med eller utan jox, med eller utan sällskap!
Tack för i år och hörs nästa!

/ H.

Kommentarer