Dubbelt upp


Dubbelt upp av det varma, choklad och kaffe. Minus tjugo grader på Stockholmen vilket är ett undantag, det blir ju sällan så kallt här. Kan faktiskt inte komma ihåg att temperaturerna skulle ha legat så lågt under mina fyra år i denna stad. Nackdelen med att bo i ett gammalt hus är definitivt den bristande isoleringen, lågan på mina ljus på fönsterbrädet lutar nitti grader inåt, mycket lustigt. Är nerbäddad under täcken största delen av min vakna tid, inte mig emot.

Idag måste jag bunkra upp för att gå ut på ärenden, på jakt efter en matta och en polo. Sen ska jag köpa goooodis. Jag kör ganska strikt i matväg efter lov, detoxar alltid kroppen i två veckor för att bli av med magont och illamående, äter så mycket jag inte borde äta men vill äta under julen, värt ändå. Börjar vara återställd och jättesugen på sura skallar, så måste iväg och köpa på mig ett gäng!

Glá lördag!

/ H.

Kommentarer