Fredagslistan

IMG_2319


Nämn något som gjorde dig glad igår: Loppis. Var in en sväng när jag gick hem från kontoret (mest p.g.a. att det blåste utav helfvete och jag ville värma mig). Hittade dock inget.

Det sista du sa högt? Vi tar det på måndag, åt min chef som undrade om det var nödvändigt med formkoll idag. Han har en stor ring i pannan från en filminspelning igår där han skulle dirigera Hans Rosling (så jävla avis!) men istället fick en sugpropp upptryckt i pannan. Tur att chefn bär det jättelika sugmärket med stolthet och kan bjuda på sig själv mer än många. Hans ska ha en rymdhjälm med sugpropp på sig i filmen, rymdhjälmen har dessutom min podkompis Dreas byggt, vem annars! Mäkta stolt över att få umgås med dessa talangfulla människor, shoutout.

Vad har du druckit idag? Jobbar på tredje koppen kaffe, plus två glas vatten.

IMG_3767

Vad var det senaste du åt? Fredagsmaxade och hämtade burgare och pommes från Lily's! Bestämde mig redan igår för detta, alltså längtet. Du får en burgare (kött eller veg) med ost och pommes, sen fyller du den själv! Mmm...

Vad var det senaste du köpte? Ja burgaren då. Innan det en kasse mat i förrgår som innehöll mango, mandelmjölk, bäckmörk choklad och annat viktigt.

Vad är det för färg på din ytterdörr? Mörkbrun.

IMG_4573

Vad är det för väder hos dig nu? Bättre väder än igår, herremintid vilket djävulsväder det var med piskvind och snö och regn i kombination. Idag är det några grader + och ganska vindstilla, litet sol till och med, gick med jackan öppen nyss och UTAN HALDSUK! Fördelen med Stockholm är att solen faktiskt visar sig året runt här, även gråa åstider kan således kännas helt okej glada. Snön är ju tyvärr ett minne blott.

Godaste glassmaken? Jag äter inte så mycket glass – vad är jag för människa? Inte för att jag inte tycker om glass, är bara oftast mer sugen på godis eller annat. Jag gillar all glass men mest den som kommer i strut ur glasskiosk på sommaren. Då köper jag kanske chockladnougat, passionsfrukt eller mocca.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, jag tror på attraktion vid första ögonkastet.


Sover du tungt? Ja mycket, vaknar extremt sällan mitt i natten.

Drömmer du mardrömmar? Om jag är utvilad drömmer jag mer, sover väl inte så djupt då. Om jag läser nyheter ofta drömmer jag mer hemskheter, även om det känns nödvändigt att vara insatt och intresserad av vad som pågår i världen försöker jag därför ha nyhetspaus ibland.

Trivs du med ditt jobb? Mycket.

Favoritklädsel? Ja sådär till vardags då: svarta byxor av något slag (både stuprör och baggy funkar), högskaftade militärkängor, svart långärmad oftast polo, guld- eller bronssmycken.

IMG_3671

Vad ser du om du tittar till höger? En brun fotölj, samt min kollega Johan. Sitter i salongen på kontoret i soffa med benen uppkastade på kaffebordet, den slappa fredagskänslan alltså.

Vad gör dig glad just nu? Låtarna i mina öron, livet är inget utan musik, djupa ord! Musiken sätter stämningen för allt i mitt liv, så även glädje. Madi Banjas Hollywood är extra fredagsbra!

Vad ska du göra härnäst? Fira fredag med internet och godis! Overload på ordet fredag p.g.a. dagen fredag, ursäkta.

/ H.


Kommentarer