Lately #2


Jag och mitt melankoliska sinne matchade vädret här om sistens, helsvart kan vara det snyggaste jag vet. Som tur var ersattes regnet med snö igen, kände mig inte helt redo för en grå vår ändå.

Jag har jobbat hemifrån både förra veckan och denna vecka, den kommande ska jag stationera mig på kontoret igen för ett tag, nytt år och nya tidningar väntar på lay. Ser så mycket fram emot att damma av mitt skrivbord på Sofiagatan nu, jag gillar mitt hemmakontor men avsaknaden av socialt struntsnack gör mig verkligen otroligt rastlös och vilsen i längden. En av frilanslivets nackdelar är definitivt det återkommande ensamheten, inte särskilt mycket utbyte liksom.

Jag försöker få ordning på min närvaro på internet också, höra av mig oftare här, hoppas det märks. Känner liksom maximal lust till allt just nu, håller tummarna för att det håller i sig, eller... jag har ju bestämt att det ska hålla i sig.

/ H.

Kommentarer