Ljusa scener


God torsdag förmiddag. Fann en lucka i kalendern och vad är då bättre än att palavera litet på internet? Yoga och havregrynsgröt till frukost, blogg till efterrätt.

Lagt märke till att mina bilder från senaste tid är väldigt vita, som att mitt öga omedvetet dras till till ljusa scener, kanske försöker jag lura hjärnan till att tro att det är vår? Jag måste dock säga att jag storgillat januari hittills, tillvaron är ju vit, ja till och med solig då och då.

Grävde fram ett gammalt favoritkonstverk av Fransesca Woodman här om dagen. Om du gillar hårt dragen, introvert och poetisk svartvit fotokonst så är det Francescas alster du ska kolla upp. Dessvärre lever hon ju inte längre, men hennes gamla verk putsas av och ställs ut då och då. Badkarsbilden är min andra favorit.

Nu måste jag göra något vettigt av denna dag. Mitt skrivbord är ett hav av papper och jag har ett möte i eftermiddag som jag måste preppa för.

Ajö!

/ H.

Kommentarer