Today #1


Tisdag gott folk. Suttit och rett ut en massa knep och knåp med min svenska bokförare, hela företagsbaletten blev ju rätt mycket mer intressant den dagen en finländsk företagare skulle starta nytt i Sverige. Det är dubbelt upp av registreringsmyndigheter, ändrade bolagsformer, feltolkningar, missuppfattningar, utredningar, och framför allt... Skatteverk, dessa jätteroliga instanser som för jämnan ska veta vad den andra sysslar med på motsatt sida av Östersjön. Tacka vet jag min dubbla uppsättning bokförare, värda vartenda öre samt blomster och choklad.

Hur som haver, det har snöat stora sagolika flingor i Stockholm och temperaturen har legat precis under noll, mitt perfekta vinterväder. Jag hoppas på att det förblir så här till mars, alternativt att det blir sommar imorgon, men det andra är nog för mycket att hoppas på så jag håller på ettan.

/ H.

Kommentarer