Verk #3Så här blev Verk #3! Känner att jag hittade ett intressant maner när jag gjorde Verk #2 så fortsatte på samma spår. De två första verken var ganska svåra att få till, jag kände mig liksom inte så nöjd och satt mest fundersam vid datorn och visste inte riktigt var jag skulle börja. Detta tredje verk gick mycket lättare att få ihop, jag bara gjordegjordegjorde och gillar verkligen slutresultatet.

Jag tycker så mycket om formerna som uppstår i speglingar av ytor, så som t.ex. det lilla tigerhuvudet (eller var det nu kan vara?) som växte fram där i mitten. Chansen är stor att jag provar mig på speglingar även framöver, har sysslat med det ganska mycket i mina dagar och gillar verkligen alla synvillor och överraskningar som metoden ger. Tycker också att denna sortens verk är roliga att för att alla ögonpar ser något nytt i bilden, gillar att ett verk är/betyder/visar olika saker för olika personer. Det är också därför jag skapar ganska abstrakta verk, det öppnar upp för egen fantasi.

/ H.

Kommentarer