28!Heeey! Idag fyller jag år! Tjugoåtta år! Varje år går jag aktsamt och känner på isen innan den sextonde februari – kan jag ana åldersångesten? Nej inte denna gång heller. Jag tycker fortfarande att det är okej att bli äldre, rent av kul, jag är ju verkligen bättre på att vara äldre än ung nämligen.

Mina tre senaste födelsedagar har jag firat med förkylning och feber. Och varför bryta en tradition? Som bestämt: årets frossa anlände i lördags. Passande nog hade jag tagit ledigt idag, ja egentligen för att vara ledig bara, men nu är jag mer sjuk än ledig förstås, typiskt bra. Jag är halvalert vilket visserligen är hälften mer alert än vad jag var ifjol, men tyvärr var jag tvungen att avboka de få roligheter som jag hade inplanerade ändå, orkar ej.

Hur som haver. Jag ska försöka orka mig ut och hämta mat i alla fall, för laga mat kan jag ju fortfarande inte i mitt kraschade kök och kalla smoothies har jag tröttnat på längesen. Eller, kanske jag unnar mig någon riktigt dyr hemtransport på mat jag inte känner smaken av. Serier, slummer, snuva och sushi i sängen. Festligt festligt!

/ H.

Kommentarer