Alla hjärtan

Här kommer litet fina kärleksord samt en favoritbild. Alla hjärtans dag kan ju vara den mest vackra och samtidigt den mest onödiga fireri-dagen på året. Det liksom väller över av värme från alla håll och kanter, men ändå känner sig många väldigt ensamma och uteslutna. Detta trots att det faktiskt heter och borde vara Alla hjärtans dag.

Jag firar inte denna dag, nej inte ens när jag delat mina år med en annan person har jag firat den. Jag vill inte servera (eller bli serverad) kärlek i form av choklad och materiella ting den fjortonde februari. Och röda rosor kan jag väl förövrigt köpa från mig själv till mig själv helt själv.

Kärlek, tacksamhet och uppskattning till/från alla människor ska finnas och kännas oavsett datum. Kärlek är vackert, varje dag. Jag försöker mest göra något fint av detta dygn, som av varje dygn. Och om jag har extra mycket kärlek att ge så vill jag ge det till personer som faktiskt lever utan.

Glad dag, helt enkelt!

/ H.

Ps. Massa mer kärlek, av alla sorter och slag, finnes här.

Kommentarer