Bara armar, biljetter, och sånt


Goddag tisdag. Superdeluxerabatt på plockgodiset resulterade i en mitt i veckan-fuskgodisdag, nu mår jag illa, men väl värt... tror jag, kanske, kanske inte. Vet inte vad Delizie är för chocklad men hallå så gott det är, typ en blandning mellan mjölkchoklad och vitchoklad tror jag? Verkar vara väldigt sällsynt.

Gått runt i t-skjorta på kontoret idag, det gjorde jag senast i september. Jag är inget stort fan av tjocktröjor, jag myser inte in mig i femtio lager stickat direkt kalendern visar senhöst. Jag tycker om när det vintertunga får åka av och armarna kan andas igen, orimligt skönt varje år. Bokade nyss en hemresa också, ett tag till vistelsen men bara biljetterna doftar ju vår! Längtar.

Jag har även lyckats sträcka/vrida/vända min högra handled ur funktion över helgen, kanske universum försöker införa internetförbud. Tur att jag är mer envis än universum då.

/ H.

Kommentarer