Fastlagsbullar, vad annars?


Jag insåg precis att det blev litet bakelse på bakelse här i flödet nu, men vad gör det, bullar är livet!

Jag äter ju nästan aldrig Runebergsbakelser nuförtiden, de är ganska svåra att få tag på här, en absolut saknad i mitt liv. Festar därför extra mycket på Fastlagstisdagen istället. Fastlagsbullarna dukas ju fram här en vecka efter jul (jo exakt då faktiskt för jag var extra uppmärksam i år). Om det är någon som kan dra ut på högtider så är det landet Sverige, kände väl att det var litet overkill med andra veckan i januari ändå.


Ni märker väl hur jag skriver bullar och inte semlor p.g.a. vägrar ge mig i den diskussionen trots att jag är i drastiskt underläge i min nuvarande miljö.

Det blev två i miniatyrmodell! Och kanske blir det någon till innan veckan är slut...


Mandelmassa ska det vara, det är ju det som ÄR fastlagsbullen. Med sylt blir det ju bara en... bulle.

Åts upp med varm choklad i något stressat tillstånd klockan sexton denna tisdag.

/ H.

Kommentarer