Januarifavoriter

Var ju på jakt efter ett sätt att paketera mina månader på, ska därför prova på detta koncept kallat Månadens favoriter, känt från: Överallt på internet!! Elva dagar in i nästa månad visserligen, men bättre sent än aldrig och så vidare va.

Månadens vackra: Tulpaner. Köpte årets första! 
Månadens matprodukter: Alpro Soja Vanilj och Alpro Kokos. Vaniljmjölken har jag i varm chocklad och kokosmjölken har jag i gröt. Sen åt jag kanske femttielva kiwifrukter och ganska mycket granatäpple också.
Månadens maträtt: Wraps. Jag älskar wraps och åt nog 1000 stycken i januari.
Månadens produkt: ACO Face Night för torr hud. Jag har aldrig haft problem med torr hud men denna vinter svängde det tydligen, vill otroligt ogärna bli beroende av 34841 sörjor och smörjor, morr. Plus för att att ACO gjort en heltokejsnygg re-design ändå, klarar inte av fula förpackningar. 
Månadens mest sedda: Jag ville bara titta på lättsamma saker efter jul eftersom att jag led av klassisk januarihemlängtan och körde därför repris på Honey Boo Boo.
Månadens goda: Hade ju stop på allt socker de första två veckorna p.g.a. rensade systemet, men sen blev det dubbelnougat för hela slanten!
Månadens låt: Jag säger Ana Diaz – Stakare.
Månadens plagg: Svarta cargos som också var mitt enda ytliga köp. Har varit på jakt efter svarta tajta cargobyxor i evigheters evighet – år! Råkade hitta så slog till. Jag klär mig oftast i helsvart så litet fickor och metalldetaljer gör den konstanta svärtan litet mer intressant. En annan orsak till köpet är att cargos är bekväma. Jag har tröttnat på jeans som inte andas, måste verkligen hitta vettiga jeans i vettigt magiskt material. 
Månadens köp: Köpte en foam roll p.g.a. älskar dem och rullar på dem maniskt när jag råkar på sådana under mina dagliga äventyr. Har dock inte ägt en egen, totalt orimligt. Om ni inte testat så måste ni pronto, slår ju inte en massör men knäcker upp gott om knutar, lovar.

/ H. 

Kommentarer