Kortslutning, avslut och slutGod lördag vänner. Hoppas att ni haft en gemytlig vecka, min har varit spännande (läs: tröttsam). Verkligen helt slut som artist alltså. Fick ett glas bubbel och sympati som tröst innan jag gick hem från jobbet igår, kanske räddningen.

Jag lever utan ugn, stekplattor och kylskåp för femte dagen, någon slags trevlig kortslutning på gång. En mikro äger jag inte och inte heller en balkong (kylskåpssubstitut). Jag bor ju i hyresrätt vilket betyder att mitt liv nu går ut på att vänta på folk som ska komma, ringa, mejla, kolla, tänka, fundera, klura och förhoppningsvis slutligen lösa problemet.

Jag kan verkligen tycka att all slags problemlösning i detta land går pinsamt långsamt. Har ni hört om en jour som är stängd över helgen? Det har jag. Typiskt bra Sverige. Och alla mina egna snabba händiga kunniga är förstås på andra sidan Östersjön. Aja aja.

Annat då. I onsdags klockan 13.00 rev jag upp halva (då så gott som klara) tidningen eftersom redaktionen hade glömt bort att sidplanera för ett jätteviktigt fyra sidigt reportage. Morr. Men igår 09.00 gick vi in i slutmöte som bestämt, så något har jag väl lyckats åstadkomma även denna vecka.

Detta nummer var dessutom det sista vi gjorde av denna tidning, och mitt sjätte nummer, vilket är vemodigt. Formbranschen kan kännas väldigt ytligt ibland, att ha jobbat med en välgörenhetsorganisation och fått förstärka och föra fram riktigt viktiga (ja rent av livsviktiga) budskap känns därför extra värdefullt. Men nu är ett kapitel slut. Mot nästa.

/ H.

Kommentarer