Lifvet och Fabian

Merry monday. Fy fabian vad trött jag är, helt ologiskt trött faktiskt, tyckte att jag vilade upp mig ordentligt i helgen men nähe tydligen inte. Jag inledde veckan med morgonyoga 07.00 i alla fall, den första yogan på över en vecka p.g.a. att rinnsnuva i pölar på mattan verkligen förstör hela avslappningsaspekten.

Och veckoslutet var ypperligt, om än fruktansvärt slaskigt. Jag firade som sagt födelsedag med konversation och vin och köpte ett par små presenter från mig själv till mig själv. Och resten av helgen jagade jag ifatt rutinerna, slut på fusk och rastlöshet nu, orimlig pepp på det vettiga vanliga lifvet!

I övrigt har jag haft medelmåttig ångest inför denna måndag p.g.a. en jobbgrej. När jag känner att jag inte får nog med tid att förbereda mig för nya saker eller situationer är jag verkligen ganska olycklig. Det värsta jag vet är att inte ha koll, och framför allt att min okoll belastar någon annan.

Men, så försöker jag tänka att det kanske trots allt finns hjälpsamma snälla människor där ute som har förståelse. Och mycket riktigt var min oro helt obefogad även denna gång. Ja, alltså hade jag kunnat spendera den tid jag var nervös med att tänka på hundvalpar istället. Men inte är jag mindre nervös nästa gång ändå, lovar. Är verkligen ingen go with the flow människa, snälla någon lär mig konsten.

Jaja nu ska jag äta vindruvor och gå i ide. 

/ H. 

Kommentarer