Look light

Knäppte av dessa bilder imorse innan jag gick till jobbet, det var LJUST redan klockan sju så var tvungen att fira faktumet! Riktigt på riktigt som att vakna mitt på dagen. Nu är våren här, lovar. Över en endaste natt svepte den över stockholmen.


Det är ganska mycket på gång just nu, det gick från knappt om ting till gott om ting på noll sekunder, som vanligt. Jag har en inlämning nu på fredag och en till monsterstor nästa vecka, många sena kvällar alltså. Men allt är kul och tur är det, väl värt extra energi. Ser ganska mycket fram emot påskledigt som jag unnat mig ändå, kommer att vara lagom trött i ögonen tror jag.

Jag har alltså inte så mycket spännande saker att rapportera om. Eller jo, det har jag visst det, men får ju sällan visa/skriva om projekt som jag jobbar med innan lansering. Och sen när jag får känns de projekten bara avlägsna och avslutade, helt oaktuella typ, mycket märkligt. Därav allt struntsnack istället!

Hur som haver är jag helt slut i huvudet efter denna maratonlånga dag. Mina händer greppade diverse närmast liggande enkla saker till middag – inget som krävde skaling, värmning eller tillagning. Nu ska jag bara slappa bort de timmar (snarare minuter) som finns kvar av denna mittenvecka. Redan imorgon är det ju pre-helg!

/ H.

Kommentarer