Nya uppdrag?!Hej vänner. Jag sitter fortfarande och planlägger året 2016. Eller, planlägger året gör jag ju konstant faktiskt, ett evighetsprojekt för en frilansare förstås. 2015 gick ut på att landa i arbetslivet och få rutin på allt. Nu 2016 känner jag att det är dags att lasta på med litet fler roligheter och särskilt egna projekt. Att formge för andras räkning är lärorikt men blir snabbt ganska snävt sådär kreativt, behöver liksom få använda den påhittiga delen av hjärnan litet mer!

Jag söker därför fler roliga form- och fotouppdrag, gärna i Vasa/Finland eller Stockholm/Sverige, men jag tar mig givetvis cirka vart som helst under rätt förutsättningar. Vore extra kul att samarbeta med skribenter, skapa redaktionellt material för webb eller tryck. En formgivare behöver ju oftast innehåll för att kunna formge, därför är personer med kunskap i skriftlig content drömmen, cirkeln är sluten! Spanar givetvis också efter andra form- och fotointresserade, alltid kan vi hitta på något riktigt nischat och visuellt, allt ifrån porträtt- till konstprojekt. Ja, jag är öppen för alla förslag helt enkelt. Ropa hepp om du tror dig ha något passande på lur, ett minjobb eller något långsiktigt, vad som! Skicka din post till heidi.myllyviita@gmail.com

Här finner du alster.

/ H.

Kommentarer