Nytt, bytt och det otrevliga jagetDet är FREDAG och här sitter jag invirad i filt i flottsoffan på kontoret och inväntar helg. Har kaffekoppen naturligt lutad mot näsan ser det ut som, ja varför inte.

Igår och i förrgår har jag varit en riktigt otrevlig människa. Jag blir så orimligt frustrerad när jag är sjuk, jag har ont jag är uttråkad jag kan inte sova jag orkar inte vara vaken jag orkar orkar orkar inte. Jag vet ju att det är ett övergående tillstånd men jag är verkligen löjligt bra på att vara uppgiven, och dessutom ganska dålig på att dölja det. Isolerar mig därför medvetet, vill inte utsätta någon för min sinnesstämning! Jag gav mig på en kontorsdag redan igår men fick gå hem vid lunch, var visst litet för snabb på pucken. Idag är det bättre, bara vikingahostan kvar att besegra.

Jag fick mina nya vitvaror imorse också, inte en dag för tidigt, snarare tio dagar för sent faktiskt. Herremintid nu ska här handlas smör och stekas gullök, bara för att ta två lyxexempel. Slut på kaffe utan mjölk också, äntligen. Ja, det gör faktiskt inte ett dugg att ett sängben gick av imorse, glad fredag bara!

/ H.

Kommentarer