Ramen

Det blev ju ingen händelserik födelsedag igår direkt, släpade mig ut på jakt efter soppa i alla fall, det var det enda jag var sugen på i matväg. Blev en Ramen med mörstek, pepparrot, äpple, soja, majs, gulbeta samt grönsaksstrips i stället för äggnudlar. Älskar nudlar och tål dem ganska bra ändå, men ätit så mycket på senaste så valde grönsakspasta istället.Jag äter ju gluten- och laktosfritt, men skriver typ sällan ut det tror jag? Kanske borde.

Idag har jag kört på någon slags halvdagskompromiss med jobb i halvliggande läge i sängen. Hämtade hem en stor kaffe med mjölk imorse och den smakade utsökt, vilket borde betyda att snuvan snart är ett minne blott. När kaffesuget återvänder tänds ljuset i slutet av tunneln. Nu ska jag stänga ner mejlen och slappa bort resten av denna onsdag!

/ H.

Kommentarer

  1. heyy vill du lägga upp recept? ser så gott ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Köpte hem den från restaurang så tyvärr har jag inte receptet. Önskar verkligen att jag kunde göra denna själv!

      Radera

Skicka en kommentar