Scones etc.


Litet lördagsläge hej hallå. Svängde ihop scones på bovetemjöl och chia imorse. Åts upp med hallonsylt och smör samt varm choklad med chokladsoja- och sojamjölk.

Fredagen var halvhysterisk som väntat, jag praktiskt taget svepte fredagscavan (vår bästa kontorstradition) som serverades till mitt skrivbord efter fem. Tvingade iväg mig själv på litet umgänge sen vilket val väl värt alla gäspningar.

Vaknade av mig själv ganska tidigt imorse ändå, någon slags märklig ny grej detta med att jag vaknar tidigt trots extrem tröttma? Hängt på youtube hela förmiddagen och sett första avsnittet av nya Girls. Nu ska jag äta lunch, bli pigg och sen ska jag iväg och slita ut latsen, längtar. Ikväll måste jag jobba, ersätta en miljon bilder som kommit från bildrepron och stirra mig blind på typografiska detaljer. Jag har som princip att aldrig jobba helger men ibland måste det vara A-OK helt enkelt.

Glá lördag!

/ H

Kommentarer