Tras, rött och skrot


Snabba alster från helgen. Låg mest raklång i sängen och powernappade, hände senast i somras. Jag ogillar verkligen att sova dagtid, tidsuppfattningen är liksom felsvängd när jag vaknar och sen ligger jag vaken halva natten hur trött jag än är. Men, ibland kan mina trötta ögon inte motstå frestelsen.

Jobba i traströja hann jag visserligen också. Tröjan är min brors jättejättegamla och jag vägrar typ slänga den p.g.a. skönast i världen. Ordentligt använda och inbodda kläder är verkligen rätt bäst.

Avnjöt även litet vin och grekiskt på min favoritrestaurang. Det var också första dosen alkohol på sex veckor, smakade prima. Inte för att jag sportat ett nyktert januari utan för att jag allt mer sportar ett nyktert liv. Nädå, visst dricker jag något glatt ibland men det blir mer och mer sällan, vilket ändå är en nytappning eftersom ett glas eller två på lördagar var standard fram till tvåtusenfemton. Nuförtidn blir det liksom inte av, och så vill jag ha fulladdade kraftreserver på lördagar och söndagar som är mina bästa skrotlyftardagar.

Litet Nike och Adidas i kompott på det alltså, toppat med amino. Slut på helg!

/ H.

Kommentarer