Verk #4

I Verk #4 återvände jag uppenbarligen till det mer klassiska kollaget. Fick nog ordentlig sommar- och havslängtan inser jag så här i efterhand, ett friskt strandtema blev det.

Tycker att det är rätt intressant att jag hittills gillat det senaste verket mest, just nu är alltså detta fjärde min favorit. Det måste ju betyda att jag på något vis hittar rätt även om metoden varierar. Undrar dock när det vänder? Jag kan ju inte bli mer och mer nöjd för varje vecka som går tänker jag, vore ju konstigt. Vi får väl se.

Jag vet inte om jag laddar upp alla verk här på bloggen, känner att det kanske inte är så intressant? Ah vi får se. Så här i början tyckte jag att det var roligt att filosofera litet kring processen och tänket. På min hemsida och min instagram lägger jag i alla fall upp alla, så följ där om du är intresserad!

/ H. 

Kommentarer