Kaffe med mjölk och måndag

Ny vecka nya möjligheter, brukar alltid någon säga med sarkastisk ton på måndag morgon i köket på Sofiagatan. Så sant såklart, även om det kan kännas litet hopplöst stundvis.

Jag seglar på efterdyningarna av allt som avslutades förra veckan, blir mycket hemma- och cafékontor denna vecka, tror jag (vet ju aldrig helt säkert när ett sos larm trillar in). Jag måste i alla fall fixa med en massa praktiskt strunt, dvs. försäkringar, pension, webbsidor, fakturor och strulande saker i allmänhet. Jag ogillar verkligen byrokrati av hela mitt hjärta, och då har jag ändå hjälp med många saker.

Ska fortsätta litet på linjen Kaffe här, sen blir det nog någon slags spontanlunch på det jag råkar hitta i kylskåpet, ravioli och spenat misstänker jag. Resten av måndagen är ett mysterium, får se vad jag har lust med, ja vad jag har mest lust med av allt det jag inte har lust med alltså.

/ H.

Kommentarer