Påsk på påsk på påsk

Åter på stockholmen. Inte fullt lika deppigt som oftast att återvända p.g.a. sol sol sol överallt och då kan jag knappast hänga huvud särskilt länge. 
Jag tog inte med mig kameran hem, det var också första gången jag åkte någonstans utan den. Oftast har jag litet panik över att lämna den efter mig nämligen, ja ifall om att jag plötsligt vill föreviga något och sen finns den inte där. Men, det var faktiskt bara skönt att klossen blev kvar på andra sidan, saknade den noll mycket.Landade i de slaskigaste av slaskiga väderlag på onsdag kväll. Ush, hade verkligen noll lust att stiga av planet. Avverkade 24h i Vasa med syster och kompis. Åt utelunch, palaverade och styrde mot västerhavet på torsdag. 
Där möttes jag av mor och far, samt en bror som hämningslöst och högljutt sjöng Ain't no sunshine when you're gone på terassen så det ekade över byn, bra välkomstkommitté ändå. 
Killen har blivit uttagen till militära motorcykelordonnansen, jag är lagom imponerad och stolt eftersom han själv är för finsk för att vara det. Och avundsjuk är jag, för om jag nu får lov att förenkla och förvränga konceptet: jag vill också köra motorcykel och cross och bära uniform! Detta p.g.a. att motorcyklar är woww och uniformer är schnygga. Ja om jag skulle vara tvungen att välja en utstyrsel att bära resten av mitt liv skulle det definitivt vara en uniform av något slag, skojar ej.Sen gick tre dygn ut på slapp, dejter och mammas inredningsmagasin. Samt på att gå runt och dofta rök och bränsle som sig bör på landet. Badade badtunna och bastu, fick dessutom en storm som på beställning.
Hängde hos farmor också, beundrade hennes överslående More is more-still: virkade dukar på virkade dukar på rosdukar, hon kan hon.
Jag har nog ätit godis i tio dagar nu, plus tårtor till frukost plus sportat halvdålig hållning i alla soffor jag råkat på. Motiverad att återgå till en mer vettig version av mitt liv faktiskt för kroppen är ganska tillknasad.

 
På måndag begav jag mig till Vasa igen, byggde lego och åt glasstårta. På tisdag åt jag thai med min syster, plus satt och jobbade samt drack vegan cappucchinos på Raawka. Hann också avverka några kvicka kompisbesök innan jag flög till Stockholm på kvällen med ett spanskt flygplan och en spansk besättning, lagom märkligt/otippat (?) men trevligt jovisst.
Och det var den korta påsken det. Hann ju med allt det viktigaste ändå, alltså klappa på 3 favortungar, 1 mage, 10 kompisar, 2 syskon, 2 föräldrar, 1 farförälder och en drös andra personer.

 
Någon sa Vi ses i sommar och jag fick litet panik eftersom jag insåg att det är en evighet dit, men i själva verket är det ju bara tre månader. Vilket sen orsakade panik nr.2 – allt jag måste få gjort innan dess hurskajaghinna?!  
Så status just nu: panik men mest motiverad och redo för etapp 2/4 år 2016! 
/ H.


Kommentarer