Scandinavian pale

Den bleka onsdagen igen. Har verkligen kört på scandinavian pale-linjen hela vintern, mascara är liksom litet 2013 kan jag känna ibland. Nå nä, mest ett bekvämt beslut.
Har uträttat femtio (lätt överdrift) ärenden på stan nu i eftermiddag, hade flyt och bockade av allt på listan. Skönt med en effektiv onsdag eftersom min tisdag var aningens värdelös. Det var en sådan där dag då jag redan klockan 9 konstaterade att jag inte kommer att åstadkomma något, kan lika gärna ge upp direkt, vilket jag då också gör om jag kan. Har ett hopplöst dygn varanann vecka ungefär och får väl vara glad att det inte är oftare ändå. Hur som haver bra med en kompenserande prima onsdag istället.

Fick abrupt läsktörst på stan, det händer ungefär en gång i halvåret och alltid på stan. Den läskburken som jag köper då är fasen det godaste som finns. En Fanta jordgubb & kiwi gjorde susen denna gång. Sådär annars dricker jag nästan bara läsk på bio eftersom det är en av alltför många goda grejer som jag mår ganska dåligt av.

Och apropå bio så tror jag det blir en omgång ikväll, mittenvecka trots allt. Men först måste jag jobba litet till. Och äta, kanske risgrynsgröt med hallonsylt (älskar), JA.

Glá mittenvecka vänner.

/ H.

Kommentarer