Sipprande


Det väller över av sipprande ljus och vithet i mina flöden, omedvetet dras jag till våriga scener. Dammade av mina solbågar här om sistens, det om något är väl tecken på ny årstid.

Kallade denna helg för promenadhelgen. Jag är ju ingen promenerare egentligen, tycker promenader är ungefär det trååhååååkigaste som finns, men däremot är jag väldigt mycket Sitta på parkbänk i solen-person. Eller ja, med sällskap kan väl även en kort marsch funka ibland. Kände hur gott litet sol skulle göra ändå så masade mig ut både en och två gånger för att strosa kring söderstrand, skönt visst. Något mer spännande har jag nog inte åstadkommit denna helg. Idag är det molnigt, vilket känns som en liten lättnad p.g.a. måste storstäda samt lata mig mycket, egna order.

Sikte på vecka 11!

/ H.

Kommentarer