Wannabe String

Medan jag kaffedejtar bort det sista av påskledigheten vid västerhavet tänkte jag visa en pryl ur stockholmshemmet.


Detta lilla bord har stått i vår Svartö stuga, stugan som min pappas faster en gång i tiden byggde och bodde i på somrarna. Stugan kom med lösöre och direkt jag fick syn på detta lilla bord så ville jag ha det. Så fint ju! Och nu har det äntligen hittat till ända till Stockholm.

Denna möbel tillför rätt mycket värme i mitt ganska sterila hem. Alla mina möbler är ju typ nödlösningar som jag köpte på mig tre år sen p.g.a. flyttade in i en tom lägenhet och hade inte tillgång till varken bärhjälp eller bil, ingen eftertanke och research då alltså. Därför är det extra kul att äntligen få börja byta ut all nonsens mot charmiga pjäser.


Jag tror att det är en kopia på Strings Lanka bord från 50-talet? Upplys mig gärna om du vet. Jag storgillar särskilt zicsacet i järnet på denna variant.

Bordet var ljusbrunt och skivan var nött så jag svepte in det i ett lager mörkbrun (ja nästan svart) bets. Måste nog dra på ett till lager litet här och var. Finns en spegel till också men jag är inte så såld på den tyvärr, känns dock typ olagligt att sära på paret. Vi får väl se.


Älskar de här nätta benen!
Och ett nytt lakanset har jag köpt mig! Har aldrig ägt ett set, alltid kört på udda påslakan. Kändes liksom rätt så tillfredsställande att få en rofylld säng, samt + på vuxenpoäng.

Slut på titten.

/ H.

Kommentarer