Alla dessa strån


Det börjar bli dags för den årliga hårklippningen. Egentligen var det förstås dags typ ett halvår sen men ni känner ju vid detta laget till min tämligen lata inställning till denna syssla. Nu är det verkligen för tungt och omöjligt, blir så illa tvungen att ta tag i detta kråkbo, snart...  
Har typ litet ångest dock för vet inte om jag ska smälla litet färg i det också, för första gången någonsin faktiskt. Är ju så sugen på silver, fortfarande. Och när jag säger silver så menar jag verkligen silver, ingen kallblond historia som låtsas heta silver. Förmodligen kommer det att krävas ungefär 1 miljon i peng samt femton frisörbesök för att få (och underhålla) det jag vill ha, vilket liksom gör mig väldigt opepp på alltihopet innan jag ens börjat. 
Så ja, förmodligen backar jag på det andra momentet, men klippa mig måste jag, exakt nu. 
/ H.

Kommentarer