Blåbär plus helgrapport!

Söndagar tillhör numera mina favoritdagar, så mycket latande och annat roligt på agendan ju.
Bl.a. frukost i form av yoghurt med granola, agave och BLÅBÄR <3. Plus kaffe. Plus appelsin-, anananas-, myntasaft för extra sprätt. 

Igår morse när klockan ringde fick jag knappt av larmet, total tröttma. Har ingen logisk förklaring till min trötthet heller, min kropp måste vara litet smygsjuk eller så, så sov extra länge idag istället. 
Igår masade jag mig iväg på frukost till Greasy Spoon för frukost med tjejerna. Åt en toast med avocado, chili och bacon, drack nypressad appelsinjuice och cappucchino! Magiskt. Sen gick vi vidare på shopping vilket händer typ aldrig vilket därför var extra trevligt. Och jag skulle inte shoppa med det gjorde jag ändå, fezt. 
Sexton tiden trillade jag in genom ytterdörren, mer sovande än vaken. Beställde hem BBQ burgare plus pommes och sen tänkte jag göra något vettigt av kvällen men somnade. 
Alltså utmärkt helg på gångs!
/ H.  

Kommentarer