Bultande onsdag plus fixig torsdag

Igår eftermiddag kröp en sådan där hopplös hufvudvärk över mig igen, i kombination med ett otrevligt illamående. Med ungefär två veckors intervaller är jag ynklig, två till tre dagar åt gången. Funderar på om detta kan vara biverkningar av en medicinering så ska kolla upp det, eller så är det helt enkelt migrän som gjort entré i mitt liv. Min mormor led av denna åkomma och låg i tysta mörka rum från och till, vore väl tyvärr rimligt om det skulle ärvas ned ändå. Efter en tupplur gav sig bultandet litet så fick summa summarum ganska mycket gjort igår ändå, ja särskilt innan eftermiddagen då. Fotade och redigerade i manisk takt, layade ihop en pamflett däremellan. 
Och idag har det varit småfixardag, ni vet de där tusen sakerna som en påbörjar men inte avslutar, det har jag rett upp nu. Så orimligt tillfredsställande.  
Ikväll är det vernissage också, min kompis/kollega/kund Calle ställer ut på Skeppsholmen. Får väl se om jag orkar snubbla iväg mot canapéerna eller om jag råkar säcka ihop i sängen innan kvällen. 
/ H. 

Kommentarer