Hit och dit och hemma

Efter tre dagar på kontoret tog jag en hemmadag så här i sluttampen av veckan, mycket skönt. Miljöombyte är A och O i mitt jobbade, blir knäppgök om jag måste sitta vid samma skrivbord statiskt i nio timmar fem dagar i veckan. Ja även på jobbet utövar jag denna rastlöshet – höjer bord, sänker bord, ligger i soffa, sätter mig i köket, slänger upp ben på kaffebord etc etc.


Hur som haver. Det blev litet mer jobb än tänkt plötsligt då två produktioner blev tre, en tidning och två böcker fyller mina dagar nu, ja plus "allt det andra" då. Ska bli kult hur som haver, om än lätt rörigt! 


Det regnsnöar på stockholmen denna morgon, vilket känns trivsamt faktiskt. Ska låsa in mig, röra på mig, sysselsätta mig, sen ta mig till kontoret på AW. Gäller att plocka loss det roliga. 
Glá torsdag! 
/ H.

Kommentarer