Jeans II

Dr. Denim hade fått nys om att jag skrev det här inlägget och hörde av sig för att fråga om jag villkorslöst ville välja ut några vårplagg som tack. Det ville jag såklart! Så fräscht och fint med en uppdaterad vårgarderob! 


Ett par Macy flare jeans! Sitter som en smäck precis som Plenty men är alltså utsvängda nertill. Har kikat på denna modell ett tag men inte riktigt vågat mig på den, är ju mer av en stuprörstjej. Gillar dem över förväntan! 
Sen valde jag ut denna jacka, Lincoln heter den! Den är unisex och oversized och väldigt uniformig, vilket är tummen upp. Tycker den är särskilt fin med något dressigt under så som en vit skjorta. Valde också ut ett till par Plenty jeans i mörkblått eftersom de svarta som jag köpte satt som en dröm. Tycker blå denim gör sig så fint med vitt, så tänker att det blir min säkra sommarkombo. De syns nog till här snarast p.g.a. använt dem massor redan. 
Lincoln jackan hittar du här, Macy flare här, Plenty i svart här och i blått här. Matchat med en urgammal DKNY skjorta. 
Tack tack Dr. Denim! 
/ H.

Kommentarer