Jeans

Känner att jag är tvungen att tipsa om dessa jeans, p.g.a. prima jeans är omöjliga att hitta och när en gör är det en sann skyldighet att sprida ordet. 
Jeans är mitt bästa plagg. Jag har jeans året runt, ja helst mitt i sommarhettan också. Alltså mycket viktigt med bra jeans, och jeans är en vetenskap. 
Jeans jeans jeans. 
Det var Anna som tipsade om dessa från DrDenim. Modellen heter Plenty Second Skin. De är högmidjade, men som på alla långa flickor blir de mer normalhöjd på mig. Dock ÄR de tillräckligt långa, förstå?! Händer ungefär aldrig. 
Jag hade andra favoritjeans förut och köpte tre par av dem på tre år, men sen byttes innehållet ut från bommull till mer plast så plötsligt blev de väldigt obekväma att sitta i länge. Dessa är 98% bomull och väldigt stretchiga särskilt i midjan, perfekta för kontorsråttor som mig. Definitivt nya favoritmodellen. Köpte mina på Urban Outfitters! 
/ H. 

Kommentarer