Morgonsång och skogsdoft

Vaknade till fiskmåssång klockan sju imorse. Mitt i city får en vakna till detta magiska sommarläte, händer knappast i särskilt många storstäder, alltså älska stockholmen. 



Igår var det typisk måndag med typisk måndagsgöra. Gick över till kontoret för ett sent kundmöte, ziczacade sen hem genom solstrålarna och konstaterade att uteserveringarna öppnat! Måste inviga asap.


Nu ska jag leta fram solbågarna och bege mig på långpromenad som belöning för att jag nyss löste ett tekniskt irritationsmoment som jag släpat på i flera veckor. Så orimligt tillfredsställande att knäcka problem. Sen ska jag jobba vidare på egna roligheter p.g.a. inspirationsstatus: Hög. Händer inte precis varje dag så bäst att låsa in sig. 
Ps. Gillar min nya handkräm som doftar gubbe och skog. Älskar maskulina dofter, plus fräscha dofter och naturdofter.   
/ H. 

Kommentarer