Röda goda giftiga

Ibland får jag lust att styra upp det vardagliga, ja till exempel placera jordgubbsklyftor omsorgsfullt på min mellanmålskvarg. Det är fem minuter miniterapi mellan gråsysslorna, alternativt ett sätt för mig att förlänga pauser en aning.


Det var också årets första gubbar! Giftiga tyvärr, men litet utmaningar behöver väl människokroppen ibland.


En sak som är ganska sämst med att bo en flygresa ifrån ett par föräldrar, en farmor och tillhörande bärbuskar är att jag inte kan frakta hit en årsförbrukning av röda och svarta vinbär, blåbär, havtron, hallon och jordgubbar. Eller farmors löjligt sockriga vinbärssaft, den som är mer socker än saft. Jag äter ju otroliga mängder bär, varje dag och nästan till varje mål. Kanske borde börja city-odla, balkongbär? Behöver bara en balkong också. 
/ H. 

Kommentarer