Trams, darr och det

Ja vart försvann den veckan frågar jag mig. Känns samtidigt som att jag varit i Stockholm i evigheters evighet, men det har ju faktiskt bara gått tio dagar. 


Justerat reportage, fixat vernissageinbjudan, hängt på @ och redigerat bilder denna fredag. 
Känner mig litet krasslig egentligen, darr och magont, så det blir jobb i sängläge ett tag till och sen tror jag att jag tar helg i förtid. Ska släpa mig till fruktdisken, plocka på mig något magvänligt och vila bort kvällen.

Jag försöker (som ni kanske märker) bli bättre på att producera världsliga inlägg utan särskild substans eller mening. Vet inte om det är uppskattat eller ouppskattat, men själv trivs jag med upplägget.
Jag hade en stor vision om genomtänkta inlägg med djupa insikter en gång i tiden, men herremintid en blir ju knäpp av den pressen, och sen tänker jag att det bara blir dåligt ändå om det är krystat och framtvingat. Själv tycker jag om att personer på internet säger hej även om de inte levererar någon världsomvälvande insikt, så då kör jag också på den linjen. Håll i hatten, fler repetitiva rapporter om ganska händelselösa dagar på kommande.
/ H. 

Kommentarer