Vårlistan

 
Har våren börjat som du tänkt dig?
Ja påettungefär. Vet inte riktigt vad jag hade tänkt mig, alltså ganska lätt att vara nöjd! Jag visionerar sällan framtiden, vilket är både en för- och nackdel har jag märkt. Fördel för att nästan alltid är nöjd med min tillvaro och inte har magont över den där framtiden. Nackdel för att jag inte når många mål eftersom att jag inte har många mål, och därför också rör mig framåt i livet litet väl långsamt ibland.
Hur såg ditt liv ut förra våren?
Doftade på körbärsblommor och fiskade utmaningar! Som i år alltså.
Hur hoppas du att våren blir i år?
Jag hoppas att den kommer att tillföra något nytt på jobbfronten. Eller, jag kommer nog att skapa något nytt på jobbfronten. Viktigt för att hålla hjärnan alert tycker jag. Sen hoppas jag på många uteglassar och veckoslutsbruncher, två bra vårsysslor. 


Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår?
Vardagen har ju rullat på rätt stadigt nu i två år, på rutin. Trivs men vill ha något nytt och fräscht att klura på, gärna något löpande och levande projekt eller en oväntad förändring! 
Vad är ditt vårplagg nummer ett?
Bomberjackan! Alla kategorier.
Hur förändras musiken du lyssnar på under våren?
Mmmm det blir mer jazz, soul och blues. Dammar av denna låtlista.


Har du några särskilda vårprojekt på g?
Ja jag vet aldrig riktigt hur jag ska svara på denna fråga p.g.a. mitt liv går ju ut på projekt. Har några extra roliga små projekt på gång, en serie konstverk och en hemsida kanske. Sen så är mitt hem ett konstant projekt, vill kasta ut min soffa, bl.a.
Vad önskar du dig i vår?
Inspiration och FLYT! Får fasen bli fart på maskineriet. 
Föredrar du våren eller hösten?
Vår.

Vem/vad är din vårförälskelse?
Söderstrand, parkbänkar, hämtkaffe, solbågar, ananas! 
Tre saker som stoppar vårkänslorna.
Trängsel på stan, snöflingor i april, snusprillor och hundbajs på trottoarerna javadärdetförfelpåfolk?! 
Har du redan några sommarplaner?
Nä inte än. Tänkte mig kanske semester i juli, det har min kompis Johanna bestämt. Tur att en slipper tänka själv alltså. 
/ H.

Kommentarer