Vecko- och köksutsikt

På fönsterbrädet: projekt på projekt på projekt, bokstavligt talat. Alltid så många halvklara grejer och oavslutade tankar.


Förresten, god morgon måndag. Sitter och doftar på mitt pepparminste. Hade bockat av massor av punkter på min fixarlista innan klockan ens slagit åtta. *nöjd*


Strax ska jag över till kontoret för genomgång av manus för pågående bokproduktion. Misstänker att jag fastnar där ganska mycket denna vecka, har fått delleverans på material till en tidning också så kanske lika bra att köra hård fokus i rejäl arbetsmiljö. Allt på samma gång igen, men ska bli kul med miljöombyte, har ju knogat hemifrån nästan heltid sen påsk!


Jag sätter mig vid skrivbordet klockan sju på mornarna vilket betyder att jag äter frukost två gånger, först en lätt innan sju och sen en stor nio tiden. Otroligt lyxigt p.g.a. frukost är bästast. Alltså – mot gröten!
/ H.

Kommentarer