Frukost och förvirring

En tisdagsfrukost. Havregrynsgröt är grejen varje vardagsmorgon, äter det året runt och särskilt vinterhalvåret. Allra helst med granatäpple eller blåbär, plus sojamjölk, kanel och halvssalt.  


Jag tog en hemmajobbarförmiddag p.g.a. var segaste människan på jorden imorse och måndagen var tämligen slitsam och maratonlång. 
Jag slängdes (eller snarare slängde mig själv) in i ytterligare produktioner här om sistens, något förvirrad fick jag riva upp vårens och försommarens ganska prima schema och trycka in litet ångest, värt/ovärt värt/ovärt oklartoklartoklart. Åhväl, månne jag inte ror in i juli ändå. 
Sen är jag litet märklig på andra vis, slängar av yrsel och illamående, spänningar och annat otrevligt. Kollar upp det här och var och hoppas på en lösning. Har på känn att ett ångestschema inte löser problemet i alla fall. Det om det glammiga formgivarlivet! 
Nu ska jag wrappa upp morgonjobbet och dra iväg på ett bålpass, sen blir det kontoret resten av denna tisdag!
/ H.

Kommentarer