Jobb på bord + kex

Hejhalå. Tänkte bjuda på litet spontant skriveri denna soliga tisdag kväll. Är nämligen fast på kontoret men sysslolös, vår korrläsare sitter med min tidning vilket betyder att jag måste vara på plats men inte får jobba eftersom filerna är på frys. Ja, där fick ni er en dos stockholmskt designsnack också! 
 

Så, tre timmar svacka på gång vilket inte irriterar mig nämnvärt, snarare ett skönt avslut på dagen. En kan också göra mycket vettigt av denna tid, så som äta kakor till middag (dvs. ha jätteont i magen nu kulkul), lyssna på top hits och fynda hiphop, ringa ett par samtal, glassa på utemöblemanget p.g.a. tjugofemgrader i solen, dricka kaffe för sent, och sånt.

Detta på bild är ett av mina fyra projekt på kontoret just nu. En bok för en mkt cool person (inte Sighsten Herrgård) som ges ut i höst. 300 sidor typografiskt nörderi och annat som är jätteroligt nej ljuger ej. Och glassiga bilder! Men dem kan jag tyvärr inte visa p.g.a. top secret än så länge.
Efter en middag bestående av kex ska jag nu äta efterrätt i form av kex. 
/ H. 

Kommentarer