Måndag och möblering

Ja denna helg var verkligen den lugnaste i mannaminne. Det är så här det går till, när folket blåser serpentiner i ögonen på varandra och halsar häxdryck så är jag hemma och dammsuger. Oftast för att jag glömt själva orsaken till all kalabalik och missar själva uptrappningen och sen liksom tappar momentum. Men OCKSÅ får jag köpa frukost i form av påskägg och struvor och fastlagsbullar på -70% dagen efter medan alla andra sover bort sina skakiga kroppar, nöjd!
Har bland annat fördrivit tiden med att möblera om i mitt hem denna helg. Jag möblerar om cirka var tredje månad, det är som att bygga ett nytt hem i det gamla hemmet ju, blir inspirerad på studs!  

Mängden lådor i ett formgivarhem är löjlig, provtryck och sluttryck och utskick och what not, så en får lära sig att använda all kartong som inredning i hemmet p.g.a. saknar femtio kvadrat förvaring. Improviserat kaffebord?
Och apropå hemmet så är det hemmamåndag idag. En sådan innehåller rotfrukter i ugn och yoghurtsås, tre notissidor och tidsplaner, Lillelördag, och tittar ut mot solen genom en otvättad glasruta. Inväntar nu sällskap och glass, i den ordningen. Det blir årets första uteglass, bra sätt att inleda maj månad och avsluta måndagen på. 
/ H.

Kommentarer