En lördag, tre bilder

God lördag vänner. Vaknade till och från hela natten p.g.a. regnet. Storgillar att sova (och vakna) när det ösregnar, extra trivsamt att få bädda in sig inomhus just då tycker jag.


Jag känner mig sjuklig. Igen? Eller fortfarande? Oklart. Fick extra värme och halsont igår kväll, helgerna vill uppenbarligen inte att jag ska vara pigg och kry. Det har alltså inte blivit många knop idag, köpt lördagsgott och blomster, och jordgubbar förstås. 


Hänger här bland ljusgråa lakan, har dålig hållning och planerar andra delen av juni. Inser att det är redan den adertonde dagen av denna månad *paniken som uppstår*.


Dricker kaffe ur min skålkopp resten av dagen. Jag tycker att kaffet smakar mycket bättre ur skålkoppar, alltså koppar med skålform istället för koppar med rörform, om ni nu kan lista ut vad jag menar. Jag inbillar mig förstås och tänkte fortsätta med det. 
/ H. 

Kommentarer