Helg och hår


Halvvägs in i en typisk söndag, och vad passar nu bättre mitt i alla måsten än att distrahera sig själv med internet?
Ett långt möte avslutade en ganska slitsam vecka i fredags. Släpade iväg mig själv på umgänge på kvällskvisten ändå, p.g.a. nyttigt för hjärnan och hjärtat ju, kaffe blev till vin och så vidare. Köpte bra sak till hemmet på lördagsrea och firade med biskvi. Gott humör så här långt. 
Men så vaknade jag med halsont inatt, så opepp på sängläge nu eftersom deadline tre av fyra infaller på tisdag, vill ej skjuta upp stress. Har haft en typisk söndag i hopp om att förbli typiskt frisk men känner värken krypa över kroppen ändå. 

Bra sak är i alla fall att jag har nytt hår! Eller samma hår i kortare version förstås. Det årliga hårklippet gick också av stapeln i fredags och jag är helnöjd, knappt någonsin varit såhär nöjd faktiskt. Perfekt längd och ganska rakt skuret nertill, sen använde min frisör något slags extraknep för att få volym i det vilket funkade på min hopplösa päls. Förtjust. 
Det var den helgen och det håret. Nu måste jag kanske vika mig och kurera litet ändå. Morr.
/ H. 
 

Kommentarer