Knyck och kalas

Onsdagsutsikter. Ibland får jag knyck av förändring. Grejer händer, insiktsfulla samtal eller så, och jag blir antingen orimligt glad eller urirriterad vilket i sin tur sporrar mig att förändra en massa olika saker. Så var det igår, fick liksom lust och energi att GÖRAHur som haver är deadline 3/4 förbi nu och det känns alldeles magiskt, ja nästan i alla fall, håller ju alltid andan till tryckleverans. 1 stort projekt kvar, litet ångest över det p.g.a. hopplös tidsplan men åhväl. 
Idag tog jag hemmajobbar/caféjobbardag som belöning för avslutat stressmoment. Ska fota och fixa till lunch, sen bege mig över gatan på litet frilansworkshop. En bra sak med att vara frilans är att en kan sluta upp med andra frilansare och ha låtsaskontor litet var som. Sen ikväll är det sommarkalas på kontoret, bubbel och annat bra. Så glá onsdag!
/ H.  
  

Kommentarer