Majfavoriter

Månadens fundering: Är litet ängslig över en massa personer i denna stad just nu. Jag tycker var och varannan gått in i väggen på senaste, eller åtminstone står och snuddar med näsan i den som bäst. Vad är det som händer? Är det såhär vi ska ha det så packar jag väskan och drar till Bahamas. Vägrar denna osunda atmosfär dvs. bransch. 
Månadens interiör: Eftersom jag var i Paris nyss så är jag givetvis helt smittad av epidemin Extra allt! Detaljerade tak är en av många ting som satte sig i minnet, vill ha vill ha. 
Månadens maträtt: Rotfrukter i ugn. Återkommer till detta i perioder. 
Månadens stil: På jakt efter den perfekta sommarblusen, en vit bohem jättestor sak med trumpetärmar helst!
Månadens depp: En världslig grej. Har insett att jag bara kan dricka en kopp kaffe på morgonen/förmiddagen, blir helt knäpp av fler, som om min kropp blivit mer känslig för koffein? Jag som älskar morgonkaffestunden mest av alla kaffestunde står nu och snyftar vid kaffemaskinen, vilket är ett otrevligt vis att börja dagarna på. 
Månadens godis: Crépes förstås. Hur kul förresten att jag i alla hast hittade en bild på Pinterest med vår bästa crépesvagn och crépesmakare? Inget fel på utsikten där bakom heller.
Månadens plagg: Mina helvita Adidas All Stars, använt dem så gott som dagligen.  
Månadens podd: Har bl.a. plöjt igenom alla avsnitt av Mordpodden. Lyssnade också på fallet Bobby på P3 några dagar sedan, hjärtskärande alltså. 
Månadens låt: Adiam – Dead girl walking 
/ H.

Kommentarer

  1. Vad menar du? "Vägrar denna osunda atmosfär"?? Lät väldigt osympatiskt faktiskt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ber om ursäkt om min formulering var dålig. Menar att jag vägrar atmosfären alltså branschen, givetvis inte människorna i den! Vi ska såklart stöda och hjälpa varandra, alltid.

      Radera

Skicka en kommentar