Ny sajt!

Nu tror ni att jag flyttat min blogg igen, men nej det har jag inte. Jag har fixat ihop en ny portfolio/sajt! Det var så dags må jag lova.


Två år sen när jag fick min examen var jag fast inställd på att jobba som renodlad (nördig) formgivare, men ju längre jag jobbar ju fler saker gör jag. Det blir alltmer foto och konstexperiment, plus att jag har en examen i marknadsföring som hjälper mig mycket. Alltså sysslar jag med en massa olika saker nuförtiden, inte bara form. 
Därför har jag nu samlat foto, konst och formgivning på ett ställe. De tangerar ändå varandra konstant så känns logiskt att allt finns under samma tak. Vi tittar! 


En ny grej är flik för vardagsfotografier. Ogillar starkt professionella webbplatser där det inte händer något på år och dar (inklusive min egna gamla sajt alltså), så min tanke är att jag med hjälp av vardagsvyer ska kunna lägga upp bilder litet oftare. Dessutom älskar jag stilleben och livsstilsbilder. Litet bröllopsglädje! Ja jag fotograferar ju faktiskt sådant ibland. Kärlek toppat med kärlek. 


Utdrag ur resedagböcker också. 


Och location, min andra favorit. Museum, slott, b&bs, hotell och sådant som handlar om att framhäva en specifik byggnad eller miljö. Någon gång hoppas jag på att få jobba som visuell marknadsförare för ett litet lantligt hotell eller så! 


Några porträtt på det. Mina porträtt spretar åt alla håll, det är klasiska studentmössor och strikta editoriala saker, kan typ inte välja bilder som lever i harmoni med varandra men fick upp litet smakprov i alla fall. 


Och!! Jag lagt upp några konstprojekt. Ja precis, dom där som aldrig blir klara. Blir så sur på mig själv och min oförmåga att känna mig klar, nufårdetvaranog! Upp med alltihopet. Ska nog visa och förklara dem mer ingående en annan dag. 


Sist men inte minst tre designprojekt. Två tidningar och ett brandingprojekt.
Jag ska försöka lägga upp nyare designprojekt också, men jag jobbar ju mest på konsultbasis i kollektiv för tillfället (alltså tillsammans med en massa andra personer) vilket gör att jag inte kan smälla upp allt och kalla det eget. Måste försöka hitta en bra lösning för hur jag kan föra fram de projekten på rätt sätt. 
Som så! 
↓ 
www.heidimyllyviita.com 


Kommentarer