En frukost i juli


En extra bra sommarfrukost toppas med interiör vill jag påstå. Plöjer igenom mammas inredningstidningar en efter en. 


Denna morgon blev det sojayoghurt med hasselnötter, pekannötter och kokos. Plus ett efterugnsbröd (min stående favorit) med massa smör och nötost på. 


Igår var det solsolsol och jag satt ute på terassen under parasollet halva dagen och njöt av lifvet. Kände för första gången semesterstämningen svepa över mig, det tar ju alltid ett tag att få in den rätta känslan, så även i år. Drack en skvätt vin till maten, gick barfota hela dagen och åt tårta dubbelt upp, sommarmåndagar är så väldigt utmärkta. 
Även dagens utsikter är goda så ska bosätta mig på samma plats och planera hösten. Känns kanske litet tidigt men jag njuter av att styra upp det som komma skall. 
/ H. 
 

Kommentarer