En ledig måndag i juli

Och en ypperlig sådan. Vaknade dock helt slut p.g.a. gårdagens fantastiska spelning, Coldplay vänner! Så många tårar jag spillt till detta band i mina dagar. Stupade i säng senare än vanligt och tydligen var det för sent för tant.
Men hade bestämt häng med Calle idag och lika bra var ju det så en fick fason på måndagen. 


Klädde mig i luftiga sommarbyxor och slängde favoritväskan över axeln.


Förde kläder till insamling och begav mig till Ill Caffé där jag kvickt som attan snodde åt mig en solig uteplats. Sen kom sällskapet och vi kontemplerade i vanlig ordning över arbetslivets plus och minus. Efter ett par timmar skildes vi åt och jag bockade av ärenden. Köpte också detta linne för insåg nyligen att jag inte äger ett enda utan hög hals (säger en så?), tänkte att det vore en bra svalkande sak att ha. Sen gick jag hem och åt jag isglass i sängen, men hann knappt äta upp innan jag fick order om att bege mig söder om söder för cola i solen med kompis två. Och nu har jag landat hemma igen och här blir jag resten av denna sommarkväll. 
Utmärkt koncept det här med semester!
/ H.  
 

Kommentarer