Hem till havet och tur i trädgård

Nå, nu har jag hittat hem till mor och far! Kallar detta etapp två (av vet ej hur många) på semestern. Jag flänger och far mellan Vasa och havshemmet i omgångar när jag är på västkusten sommartid, gillar omväxling och då blir det en massa små semestrar/etapper i en stor ledighet så hinner ej bli alltför rastlös. 

Tog den sedvanliga turen i trädgården för att inspektera växtligheten i ny årstid. Varnar för mängden blomsterbilder som eventuellt hittar hit dessa kommande veckor, kan inte hålla mig när det finns så mycket bildvänlig natur överallt. Dagens bästa blev dessa nästan vissna roströda/orangea miniatyrblommor. 


I övrigt: inte många knop idag. Efter biltur hem i ösregn hälsade jag på farmor och bosatte mig sen på soffan. Vårt internet är värdelöst på alla plan och kanalerna på tvn fryser var trettionde sekund, så det blir nog mer tid offline än tänkt. Hur mina föräldrar driver ett företag härifrån kan jag stundvis inte förstå.


Nå, nu ska jag fortsätta mitt umgänge med hackig television. Har fått mitt första myggbett också så det ska jag förmodligen klia på halva natten, regelrätt.
/ H.
 

Kommentarer