Inredningsmani
I ett år har jag varit ordentligt sugen på att förnya hemmet. Har haft ganska många opraktiska/onödiga möbler, bl.a. en bäddsoffa som varit alltför stor för denna lägenhet och som jag dessutom aldrig sitter i och gäster sällan sover på. Det blev ganska många nödlösningar när jag flyttade in här för tre år sedan, av praktiska orsaker fanns det liksom inte så mycket tid till eftertanke. Så, har länge tänkt att det finns fiffigare sätt att inreda denna lägenhet på.
 
Nu inför stockholmssemestern fick jag jättelust att ta itu med detta ombyte och byte av möbler. Några gamla pjäser har redan åkt iväg och ett par nya är på ingång. 
 
Otroligt uppfriskande med ett fräscht och mer funktionellt hem måste jag säga, för att inte tala om den stora garderobsrensningen. Vyer på det nya lär ju hitta hit framöver, just nu är det mest ett utbud av kartonger, sladdar och annat halvklart som ingen vill se!
/ H. 
 

Kommentarer